NYHED

Fish'Fish

Tid
2+ timer
Deltagere
50+
Pris p.p. (Inkl. moms)
139 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
9.850 kr.
Sted
Sjælland & Lolland-Falster
Kontakt Annoncøren

Fish'Fish Fish'n'chips

FoodFood ApS er en førende streetfood-virksomhed, der opererer med mobile Food Trucks og Food Containers på velkendte streetfoodmarkeder som Gårdhaven streetfood, Strandlyst streetfood, Gl. Havn streetfood og mange flere. Et af vores fremtrædende brands er Fish'Fish, der er et populært og bæredygtigt havnekoncept, der emmer af sommer, havn og have og tilbyder lette og sunde valg.

Vi er kendt for vores høje standarder og evne til at skabe en unik atmosfære. FoodFood foodtrucks og containere har et cool udtryk med et stilrent design i kulsort, fremhævet af et iøjnefaldende logo og madkonceptet "Good Mood Food" skrevet i hvidt - dette fungerer som både vores slogan og madkoncept, hvor fokus er på smag og en fantastisk oplevelse. Det lækre og nemme mad er designet til at kunne nydes på farten med én hånd og er perfekt ledsaget af øl og festlig stemning.

Fish'Fish foodtruck menuen

Menuen byder på et udvalg af populære retter, herunder vores signatur fish & chips og andre velsmagende fiske- eller skaldyrsretter, alle lavet af friske og lokale råvarer. På trods af vores kompromisløse standarder er FoodFood i stand til at håndtere store volumener uden at gå på kompromis med kvaliteten ved hver eneste servering. Vores arbejdsgang og opsætningsprocedure er optimeret til at levere en problemfri og effektiv service, der lever op til forventningerne fra deres dedikerede kundegruppe.

Ved bestilling til erhvervs og privat arrangementer har man to muligheder:

Ad libitum

Hvor gæster kan spise ligeså meget de vil og kan ( fish & chips eller fish & salat ) til 249 kr.- pr kurv

+ Øl/sodavand/vand fris 319.-

Ala carte

Her vælge man ud fra menu’en og på forhånd det valget retter og antal der skal serveres.

Priser og det praktiske

Opstartsfee*: 2.900 kr.

Minimum antal af menu'er: 50

Minimum bestilling 1 menu a 139kr x 50 kuverter + opstarts fee: 7800 kr.-

*Opstarts fee inkl 50 km fra Frederiksberg + 2 timers servering

Vi ankommer typisk 1 time før serverings tidspunktet for at sætte op og gør klar. Og køre typisk igen 30-45 min efter den sidste servering, når vi har pakket sammen.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Food Food

Andre aktiviteter fra Food Food