Libanesisk Foodtruck

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lej en foodtruck med libanesisk mad

Libanesisk mad er virkelig lækkert. Det er derfor synd, at vi i Danmark ikke spiser det særlig ofte. Overrask derfor dine gæster til din næste begivenhed ved at leje en foodtruck med libanesisk mad. Det vil helt sikkert være en kæmpe oplevelse for dem at smage ægte libanesisk mad.

Det libanesiske køkken

Libanesisk mad er kendetegnet af friske råvarer og masser af smage. Meget af maden er faktisk også ret sund. I Libanon spiser man nemlig rigtig mange fuldkorn. Det kan for eksempel være bulgur.

Når man spiser libanesisk mad, er det ofte som en slags tapas. En libanesisk tapas kaldes en mezze. Det er en masse små retter, som man kan spise sammen. Det er ofte de samme retter, som går igen.

En mezze vil næsten altid have en slags salat. Det kan for eksempel være tabbouleh, som er en blanding af bulgur, mynte, tomater, persille og løg. Den vil ofte være toppet med lidt olivenolie og citronsaft.

Derudover serveres en mezze med lækkert brød og dips. Det kan for eksempel være den traditionelle baba ganoush, som er lavet på bagt eller grillet aubergine. Det kan også være hummus, som jo er lavet på kikærter.

Der vil også være forskellige former for protein. Falafler er for eksempel meget populære, men det kan også være en kebbeh, som er dej fyldt med kød og bulgur.

Sidst men ikke mindst er fyldte vinblade også ofte en del af en mezze.

Hvis du lejer en foodtruck med libanesisk mad, kan du altså forvente at smage en masse anderledes og lækker mad.

Lej en foodtruck til alle typer arrangementer

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil leje en foodtruck. Det er meget populært at booke en madvogn til begivenheder, som ikke er særlig formelle.

Det kan for eksempel være privatarrangementer såsom en fødselsdag eller et housewarming party. Hvis dine gæster er typerne, som godt kan lide at eksperimentere med maden og opleve nye ting, vil det helt sikkert være et hit at leje en foodtruck med libanesisk mad.

Du kan dog også leje en foodtruck med libanesisk mad, hvis du skal holde et offentligt arrangement eller et virksomhedsarrangement.

En libanesisk madvogn vil eksempelvis garanteret være et hit til en gymnasiefest eller en fodboldturnering. Hvis du holder et virksomhedsarrangement såsom en sommerfest eller en konference, kan det også være en god idé at leje en foodtruck med libanesisk mad.

Du kan dog også sagtens leje en libanesisk foodtruck til et formelt arrangement. Mange vælger at leje en foodtruck til at sørge for natmaden. Det er altid lækkert at kunne nyde lidt streetfood efter en lang fest. Det kan for eksempel være til et bryllup eller en 18-års fødselsdag.

Mulighederne er altså mange, og du behøver ikke bekymre dig, om hvorvidt en foodtruck vil passe godt til dit næste event. Det vil den garanteret.

Derfor skal du leje en foodtruck med libanesisk mad

Hvis du overvejer at leje en foodtruck med libanesisk mad, er det formentligt, fordi du helst ikke vil bruge for meget tid eller for mange kræfter på at sørge for maden til dit næste event.

Hvis du lejer en foodtruck med libanesisk mad, skal du hverken bruge tid i køkkenet eller snakke med kokke og tjenere. Du skal bare booke en foodtruck med libanesisk mad. De sørger nemlig for alt andet. Der vil ikke være nogle beskidte tallerkener eller noget brugt bestik, som du skal vaske dagen efter. Du behøver heller ikke bruge tid på at arrangere faste spisepladser. Dine gæster vil bare sætte sig, som det passer dem. De vil nemlig ikke komme til at spise samtidigt.

Alt dette giver dig naturligvis mere tid til at nyde festen og være sammen med dine gæster. I stedet for at stresse over maden, kan du snakke med dine gæster. Du behøver ikke løbe rundt for at fikse ting. Du kan derimod gå rundt mellem dine gæster, så du får snakket med dem alle sammen. Når du bliver sulten, sætter du dig bare ned med noget lækker libanesisk mad. Så bliver det altså ikke meget nemmere eller bedre.

Alt det praktiske

Når du lejer en foodtruck med libanesisk mad, skal du sørge for, at der er nok plads til, at den kan holde et sted. Det skal helst være et lidt hyggeligt sted, da det trodsalt er der, hvor dine gæster skal bestille deres mad.

Når du lejer en foodtruck med libanesisk mad, betaler du en kuvertpris per gæst. Der er dog også en minimumspris, som dækker alle de faste udgifter til for eksempel benzin og løn.

Hvis du har inviteret rigtig mange mennesker, kan det være en fordel at bestille to madvogne. Det kan være to ens eller to forskellige. Det er op til dig. To vogne betyder, at dine gæster ikke skal risikere at vente på deres mad i lang tid.