Om os

Hvad vi gør

Vi hjælper mennesker i 5+ lande med at planlægge deres arrangementer. Vi hjælper arrangører med at tiltrække nye kunder og hjælper eventplanlæggere med at finde de rette udbydere. Vi mener, at det skal være nemt at finde og booke udbydere til arrangementer, uanset størrelse.

Vores platforme er blevet brugt til at planlægge mere end 60.000 arrangementer. Alt fra små private arrangementer som fødselsdagsfester, bryllupper og andre særlige begivenheder til større firmaarrangementer for tusindvis af mennesker.

Hvem vi er

Vi er et lille dedikeret team, der har matchet udbydere af arrangementer med private og professionelle eventplanlæggere siden 2011. Vi elsker at være rygraden i en planlægningsproces og skabe gode online løsninger for begge parter.

Hvem er du?

Jeg er en udbyder af arrangementer

Hvis du er en leverandør til arrangementer, bedes du kontakte os for at få mere at vide om dine muligheder for at få flere kunder gennem denne hjemmeside.

Jeg planlægger et arrangement

Få et overblik over forskellige løsninger fra udbydere.

  • Direkte kontakt med leverandørerne
  • Indsamle personlige tilbud
  • Du betaler direkte til udbyderen

Find en udbyder

Til udbydere

Du kan altid redigere dine oplysninger, herunder billeder, kontaktoplysninger, tekst osv. ved at logge ind på din konto.

Log ind her

Hvem står bag det hele

foodtruck.dk ejes af Venture 83, en førende udvikler af lokale eventplatforme, der fokuserer på at matche eventudbydere med eventplanlæggere og opererer i flere lande.