København

Find din madvogn eller foodtruck i København. Indhent tilbud idag.

Vælg kategori

Vis alle
burger
pandekager
kaffevogne
thai
pita
græsk
tacos
hotdogs
kebab
argentinsk
is og dessert
irakisk
vegetarisk
jul
churros
pizza

Andre steder i nærheden af København

Book en foodtruck i København

Vil du gerne leje en foodtruck i København? Så er du komme til det rigtige sted. Her kan du nemlig nemt booke en foodtruck i København. Vi har samlet alle de bedste udbydere af forskellige madvogne, så mon ikke du kan finde den, som lever op til dine krav.

Derfor er det en god idé at booke en foodtruck i København

Vil du gerne holde en unik fest, som dine gæster vil huske på i lang tid bagefter? Så skal du booke en foodtruck i København. Det tilfører nemlig din fest en helt særlig stemning og atmosfære.

Når du booker en foodtruck i København, vil din fest ofte være mere uformel. Det giver dine gæster en bedre mulighed for at snakke sammen og lære hinanden at kende. De skal nemlig ikke sætte sig til bords på et bestemt tidspunkt og derved afbryde samtalen. Det gør bare festen langt mere hyggeligt.

Derudover giver det også dine gæster muligheden for at smage helt ny mad, som de måske ikke har smagt før. Maden er altid utrolig lækker. Det er baseret på streetfood konceptet, hvilket betyder, at maden er lavet fra bunden med lækre råvarer. Der er kælet for detaljerne uden, at det har taget flere timer. Bare rolig, dine gæster vil ikke komme til at stå i kø i flere timer. Maden bliver nemlig hurtigt serveret, da det mange af ingredienserne allerede er blevet tilberedt tidligere på dagen.

Den ultimative fordel er naturligvis, at du ikke selv skal hverken lave mad eller vaske op efter maden. I stedet kan du slappe af og nyde festen til fulde.

Book en foodtruck i København til dit næste event

Du kan booke en foodtruck i København til nærmest alle slags events. Madvogne er nemlig rigtig fleksible.

Holder du for eksempel firmafest, kan det være fedt at booke en foodtruck i København fremfor at booke catering. Så kan dine medarbejdere nemlig rigtig nyde hinandens selskab under uformelle omstændigheder. Det kan især være fedt, hvis der fornyeligt er blevet ansat nye folk, som endnu ikke kender deres kollegaer særlig godt. Du kan for eksempel booke en foodtruck til juleafslutningen.

Madvogne er dog også utrolig populære til privatfester. Det kan for eksempel være en konfirmation eller et bryllup. Her er det især populært at booke en foodtruck til at servere natmaden. Når det er tid til natmad, har folk sandsynligvis allerede fået en del at drikke. De vil derfor formentligt ikke have lyst til at sidde ned og spise. I stedet kan de gå rundt og snakke med nogle af de gæster, som de endnu ikke har snakket med.

Hvis du holder et stort arrangement med rigtig mange gæster, kan det være en god idé at booke mere end en foodtruck. Du kan booke to ens madvogne eller to forskellige, så dine gæster har noget at vælge i mellem.

Hvilke foodtrucks kan jeg booke i København?

Når du booker en foodtruck i København, kan du ofte vælge en bestemt type mad. Det kan for eksempel være burgers. Så vil madvognen naturligvis kun servere burgers. Afhængig af madvognen kan det ske, at den serverer forskellige slags burgers, men det kræver ofte en del mere arbejde. Hvis du forventer gæster, som er vegetarer, er det dog nogle gange muligt at have en vegetarisk version af retten. Du kan vælge mellem mange forskellige retter i København, så du kan sagtens finde en, som du vil bryde dig om.

Du kan dog også booke en foodtruck, som laver mad fra et bestemt land. Det kan for eksempel være Italien eller Mexico.

Hvis du vælger en madvogn, som fokuserer på Italien, kan du forvente at få serveret virkelig lækker pasta. Den specifikke ret vil sandsynligvis variere, og det er meget muligt, at du kan vælge mellem 2-3 forskellige pastaretter.

Hvis du vælger en mexikansk madvogn, kan du se frem til at smage lækre tacos. Det er nemlig en af de mest spiste retter i Mexico.

Det er dog bare et lille udvalg af de madvogne, som du kan booke i København. Se resten af udvalget lige her på siden.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du booker en foodtruck i København, skal du naturligvis være opmærksom på, at der er plads til madvognen. En madvogn fylder dog heldigvis ikke det helt store. Ofte kræver det bare et område på omkring 2x6 meter. Der skal også være adgang til en strømkilde.

Du skal også være opmærksom på, at prisen varierer. Der vil for det meste være en minimumspris. Den er ofte ret lav. Derudover skal du betale per gæst. Du køber altså et bestemt antal kuverter, og det er antallet af kuverter, som bestemmer den endelige pris.