Kebab og Shawarma Foodtrucks

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lej en foodtruck med kebab

Er du ved at planlægge et arrangement, hvor du har brug for catering? Så skal du i stedet overveje at leje en foodtruck med kebab. Det er nemmere og billigere end traditionel catering. Bare rolig det smager mindst lige så godt! Vi har samlet det bedste udvalg af madvogne med kebab i hele landet her på siden.

Alt du skal vide om kebab

Kebab kommer originalt fra Mellemøsten. Det er et persisk ord, som betyder ”grillet kød” – og det er faktisk lige netop, hvad en kebab er. I starten var det altid lammekød, som blev brugt, men det blev hurtigt til en blanding af lammekød og oksekød.

I Danmark og mange andre dele af verden anses kebab som fastfood. Sådan ses det dog ikke i Mellemøsten. Der bliver der brugt meget tid på at lave en god kebab. Når du lejer en foodtruck med kebab, kan du forvente en kebab, hvor der er kælet for detaljerne. Den er altså rigtig lækker.

Overordnet set findes der to slags kebab:

  • Shish kebab som er kød, der er grillet på spyd; og
  • Döner kebab som er det store stykke roterende kød, hvor der bliver skåret skiver af kødet af.

Kebab kan i Danmark både serveres i et pitabrød eller i en durumrulle. Begge er utrolig populære.

En kebab serveres med sprød salat og grøntsager samt en god dressing. Det er let at spise og er faktisk ret mættende grundet kødet og brødet. Du kan leje en foodtruck med kebab her på siden, hvis det lyder som noget for dig.

Begivenheder hvor du kan leje en foodtruck med kebab

Kebab kan spises til både frokost, aftensmad og natmad. Du kan derfor sagtens leje en foodtruck med kebab til mange forskellige slags begivenheder.

Skal du for eksempel holde studentergilde eller fødselsdag for en af dine teenagere, kan du leje en foodtruck med kebab. Det er især unge mennesker, som spiser rigtig meget kebab. Det er for eksempel ikke unormalt for dem at købe en omgang kebab i frokostpausen. De vil derfor garanteret synes, at det vil være enormt fedt.

Kebab fungerer dog også som en glimrende natmad. Det kan for eksempel være til et bryllup eller lignende. Langt de fleste elsker at spise kebab efter, at de har fået lidt at drikke. Mange spiser eksempelvis kebab, når de er på vej hjem fra byen, eller når de har tømmermænd.

Du kan også sagtens leje en foodtruck med kebab, hvis du holder et firmaarrangement. Det kan for eksempel være en firmafest. Det er dog primært noget, som spises af den yngre generation, så det er meget muligt, at dine ældre kollegaer først vil synes, det er lidt mærkeligt. Det vil dog formentligt ikke tage dem særlig lang tid før, at de også er vilde med den lækre kødret.

3 gode grunde til at leje en foodtruck til din næste begivenhed

Der er mange gode grunde til at leje en foodtruck til dit næste event. Her kommer dog de tre bedste.

  1. Du skal ikke lave mad eller rydde op. Dette må helt klart være den bedste grund. Det kan være rigtig stressende at lave mad til ens gæster. Det er egentligt lige meget, om det er til 10 gæster eller 60 gæster. Det er princippet i at skulle lave god til mad til en større gruppe mennesker. Hvis du lejer en foodtruck med kebab, skal du ikke bekymre dig om madlavningen. Du skal heller ikke tænke på at rydde op efter maden. Kebab kræver nemlig hverken tallerkener eller bestik.
  2. Du har mere tid til at nyde festen. Når du ikke skal stresse over maden eller opvasken, har du langt mere tid til at nyde selve festen. Det vil give dig mere tid til at slappe af og snakke med alle dine gæster fremfor at skulle løbe fra det ene sted til det andet.
  3. Det skaber en fed stemning. Når du lejer en madvogn, skaber det en virkelig fed og uformel stemning. Streetfood er ofte rustikt mad, som er med til at skabe en afslappet atmosfære, som dine gæster helt sikkert vil nyde.

Alt det praktiske

Det er ikke særlig meget praktisk, som du skal have styr på, hvis du lejer en foodtruck med kebab. Du skal dog være sikker på, at der er plads nok til vognen. Der skal også være nok plads omkring vognen til dem, som venter på deres mad.

At leje en foodtruck med kebab er ofte ganske billigt. Du betaler bare en fast minimumspris. Udover det betaler du per gæst. Det er altså en kuvertpris.

Du kan desuden altid leje mere end en foodtruck, hvis du forventer mange gæster eller vil give dine gæster lidt at vælge i mellem.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at spørge udbyderen af madvognen om specielle diæter i god tid. Det er nemlig ikke alle diæter, som de kan imødekomme.