Argentinsk Foodtruck

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lej en foodtruck med argentinsk mad

Leder du efter en nem madløsning til dit næste arrangement? Så lej en foodtruck med argentinsk mad. Det er både lækkert og nemt. Vi har samlet det bedste udbud af argentinske foodtrucks i hele Danmark lige her på siden.

Det argentinske køkken

Det argentinske køkken er fyldt med lækre retter. Desværre er det også et køkken, som ofte bliver overset og glemt. Det er en skam.

Når du lejer en foodtruck med argentinsk mad, kan udvalget godt variere lidt. Du kan dog forvente at smage lækre og unikke retter, hvor der virkelig er blevet kælet for detaljerne.

Det argentinske køkken minder på mange måder om mad fra omkring middelhavet. Det bærer især præg af spansk mad, da spanierne koloniserede Argentina tilbage i 1500-tallet. Efter Argentina blev selvstændige, kom der ikke kun fortsat mange spanske immigranter men faktisk også italienske. Derfor er spansk mad et miks af forskellige køkkener.

Argentinerne går meget op i, at det at spise er en social begivenhed. Derfor er argentinske retter karakteriseret af gode smage og lidt rustik mad. Det gør det til perfekte ”comfort-food”.

Når du lejer en foodtruck med argentinsk mad, kan du forvente at smage lidt forskelligt. Meget af maden er dog lavet med øksekød. Kødet er ofte grillet på en BBQ efter at have marineret i noget tid. Nogle få områder i Argentina spiser også meget lamme- og gedekød. Det er meget populært at spise enten kartofler eller brød til kødet. Det kan for eksempel være en fyldt empanada, som er en typisk argentinsk ret.

Privatarrangement eller virksomhedsarrangement? Argentinsk mad er svaret

Argentinsk mad passer til mange forskellige begivenheder. Når du lejer en foodtruck med argentinsk mad, vil du blive serveret lækker og rustik streetfood. Det er hyggeligt at spise. Det er nemlig vigtigt for argentinerne, at maden ikke bare bliver spist, så man bliver mæt. I stedet spiser man mad for at hygge sig og socialisere. Dette koncept vil altså skinne igennem, når du lejer en foodtruck med argentinsk mad.

Derfor er det især en god idé at leje en foodtruck med argentinsk mad, hvis du ønsker at dine gæster skal hygge sig og snakke sammen. Det kan for eksempel være til en fødselsdag eller en anden privatbegivenhed.

Du kan dog også sagtens booke en foodtruck med argentinsk mad, hvis du holder et virksomhedsarrangement. Det kan for eksempel være en firmafest. Her skal dine medarbejdere nemlig gerne socialisere. Hvis du booker en foodtruck med argentinsk mad, vil det skabe en rigtig hyggelig stemning. Det vil gøre dine gæster mere afslappede, og de vil lettere kunne snakke med hinanden.

Argentinsk mad kan naturligvis spises af både unge og gamle mennesker. Det er sandsynligvis en type mad, som dine gæster ikke før har prøvet – selvom de måske har prøvet spansk eller italiensk mad, som minder om det.

3 gode grunde til at leje en foodtruck

Er du stadig i tvivl, om du skal leje en foodtruck med argentinsk mad? Her er derfor 3 gode grunde.

  1. Argentinsk mad er en oplevelse. Selvom dine gæster sandsynligvis har smagt mad, som minder lidt om argentinsk mad, har de sandsynligvis ikke prøvet den ægte vare. Det er derfor en kæmpe oplevelse for dine gæster, hvis du lejer en foodtruck med argentinsk mad. En oplevelse som de sent vil glemme og altid sætte pris på.
  2. En foodtruck med argentinsk mad er hyggelig og uformel. Hvis du gerne vil holde en hyggelig fest, hvor folk er afslappede, er det perfekt med noget uformel catering. Lej derfor en foodtruck med argentinsk mad. Det skaber som sagt en rigtig rar stemning, som alle dine gæster vil nyde.
  3. At leje en foodtruck med argentinsk mad er den lette og lækre løsning. Du skal nemlig først og fremmest ikke tænke på at udarbejde en menu. Du skal heller ikke tænke på at lave faste siddepladser eller instruere tjenere. Sidst men ikke mindst skal du hverken stå for madlavningen eller opvasken. Madvognens personale sørger for det hele. Det betyder, at du kan slappe af og nyde din fest ordentligt.

Alt det praktiske

Du skal sørge for, at der plads til vognen, der hvor du holder begivenheden. Vi forslår, at den står rimeligt centralt. Så er det nemlig let for dine gæster at bestille og hente deres mad.

Når du lejer en foodtruck med argentinsk mad, skal du være opmærksom på, at prisen varierer. Den afhænger nemlig af antal gæster. Langt de fleste madvogne har en kuvertpris. Hvis du har mange gæster, er det nogle gange muligt at få lidt rabat.

I det tilfælde at du har mange gæster, kan det nogle gange være en god idé at booke mere end en madvogn. Det mindsker nemlig tiden, som det tager dine gæster at få deres mad. Du kan også vælge at booke to forskellige madvogne for at give dem noget at vælge i mellem.