Pandekagebil

Find en pandekagebil eller pandekagevogn der kan lejes til fest her.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lej en pandekagebil

Vil du gerne servere lidt mad til dine gæster uden, at det bliver alt for besværligt, dyrt og tidskrævende? Så lej en pandekagebil. Der findes utrolig mange slags pandekager, så mon ikke også der er en slags, som dine gæster vil kunne lide. Vi har samlet de bedste steder i Danmark, hvor du kan booke en pandekagebil.

Forskellige slags pandekager

Pandekager fås som sagt i mange forskellige udgaver. Der findes både salte og søde pandekager. De salte serveres naturligvis primært til en frokost eller en aftensmad, mens de søde fungerer bedre som dessert.

Salte pandekager

Salte pandekager bliver også ofte kaldt madpandekager. De fås med et væld af forskellige toppings. Salte pandekager er især populære i Frankrig. Der kaldes sådan en slags pandekage en galette. I Frankrig serveres de blandt andet ofte med forskellige slags oste.

En galette kan dog også blive serveret med både kød og grøntsager. Fyldet kan for eksempel være en blanding af både skinke og ost.

I Danmark drager vi meget inspiration af de franske galettes. Vi fylder dem dog også ofte med en form for kødsovs eller med for eksempel laks. Hvis du lejer en foodtruck med pandekager, vil der altså være rigeligt at vælge i mellem.

Søde pandekager

Søde pandekager stammer også fra Frankrig. Der bliver de kaldt crêpes. Det er meget populært at fylde dem med sukker.

I Danmark fylder vi søde pandekager med rigtig mange forskellige ting. Chokoladesovs er for eksempel meget populært. Det er også populært at tilføje forskellige frugter og bær. Det indebærer blandt andet bananer og jordbær.

Hvis du vil gøre noget ekstra ud af pandekagen, kan du også fylde den med is. Vil du i stedet have noget helt enkelt, kan du nøjes med citronsaft og sukker.

Lej en pandekagebil til både privat- eller virksomhedsarrangementer

Du kan leje en foodtruck til både privatbegivenheder, samt offentlige eller virksomhedsarrangementer. Det er helt op til dig.

En privatbegivenhed kunne for eksempel være en fødselsdag eller en konfirmation. Både fødselaren og konfirmanden samt deres respektive gæster vil helt sikkert sætte stor pris på, at du lejer en foodtruck med pandekager.

Er du i stedet ved at arrangere en byfest eller en fodboldturnering? Så vil en foodtruck med pandekager også passe perfekt ind. Pandekager er lette at spise, så de deltagende vil let kunne gå rundt med pandekagerne. Der behøver altså ikke være siddepladser til alle.

Du kan også leje en foodtruck med pandekager til et virksomhedsarrangement. Det kan for eksempel være en jubilæumsfest, men det kan altså være en omgang teambuilding. Hvis du holder en teambuilding aktivitet for dine medarbejdere, skal de selvfølgelig have noget mad undervejs. Hvorfor ikke gøre dagen lidt speciel ved at booke en foodtruck med pandekager?

De mange fordele ved at leje en foodtruck med pandekager

Der er mange fordele ved at leje en foodtruck hele generelt. Der er dog endnu flere fordele ved at leje en foodtruck med pandekager. Når du lejer en foodtruck med pandekager, kan madvognen sørge for både aftensmaden og desserten. Det betyder altså, at du ikke skal bekymre dig om nogle af delene. Det er rigtig rart.

Derudover tilfører en madvogn med pandekager også en rigtig hyggelig og uformel stemning til din begivenhed. Det gør den blandt andet, fordi pandekager ikke er en speciel fancy ret. Folk kan ofte spise det med hænderne og behøver derved ikke bestik. Når din fest er mere hyggelig og afslappet, vil dine gæster ofte være det samme. Det betyder ofte, at de vil nyde festen meget mere og lettere kan socialisere.

Det er selvfølgelig også en fordel for dig at leje en foodtruck med pandekager. Det er en nem løsning, som betyder, at du vil være mindre stresset. For eksempel vil du ikke opleve at skulle vaske op efter maden.

Det er altså både lettere, mere hyggeligt og billigere at leje en foodtruck med pandekager end det for eksempel ville være at hyre catering, som skal spises på en fast plads med bestik.

Alt det praktiske

Det kræver naturligvis lidt plads, hvis du vælger at leje en foodtruck med pandekager. Selve vognen fylder jo lidt, og det vil dine gæster også gøre, mens de venter på maden. Sørg derfor for at der er nok plads.

Hvis du inviterer rigtig mange mennesker, kan det være nødvendigt med mere end en madvogn. Det er ofte ikke meget dyrere end en enkelt vogn. De fleste madvogne har nemlig en relativt lav minimumspris. Udover minimumsprisen vil du skulle betaler per gæst. Derfor vil der ikke være så stor en prisforskel på en eller to madvogne.

Hvis nogle af dine gæster har en speciel diæt for eksempel på grund af madallergier, skal madvognen vide det i god tid, hvis de skal have mulighed for at imødekomme diæten.