Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lej en foodtruck med pølser/hotdogs - pølsevogne til din næste fest

Skal du snart holde et arrangement, hvor du gerne vil tilbyde dine gæster lidt at spise? Hvorfor ikke leje en foodtruck med pølser/hotdogs? Det er da den perfekte løsning. Dine gæster vil få stillet den lille sult, mens du kan nyde arrangementet uden at skulle forberede mad. Her på siden kan du se hvor i Danmark du kan leje en foodtruck med pølser/hotdogs.

Hvilke pølser serverer en foodtruck?

En pølse er ikke bare en pølse. I Danmark har vi et væld af forskellige pølser. Hvis du lejer en foodtruck med pølser/hotdogs, kan du forvente lidt forskellige pølser. Det er ikke altid, at de forskellige madvogne vil servere de samme pølser. Her kan du se en liste over de mest populære pølser i Danmark:

  • Chilipølsen. Denne pølse er til dem, som godt kan lide, at deres pølser smager af noget. Den er tilsat både chili og paprika, så den er bestemt ikke for de svage.
  • Ostepølsen. Denne pølse er til folk, som gerne vil have noget lidt specielt. Der er ikke noget bedre end at bide ned i en varm ostepølse og mærke den varme ost.
  • Medisterpølsen. Denne pølse kan tilsættes lidt forskellige smage. Det kan for eksempel være karry.
  • Rød knækpølse. Denne pølse er meget traditionel og dansk. Den er perfekt til folk, som foretrækker en lidt mildere pølse.

Derudover kan madvognen servere hotdogs med forskellige pølser. Det kan for eksempel være en pølse i baconsvøb. Det kan også være de førnævnte pølser såsom chilipølsen, ostepølsen eller medisterpølsen. Det er selvfølgelig også muligt at få en helt normal ristet pølse. Pølserne vil blive serveret med dressing.

Server pølser og hotdogs til dit næste arrangement

Pølser og hotdogs er utrolig populære i Danmark. Faktisk så har der været snak om, at den røde pølse er en af de danske nationalretter. Holder du derfor et arrangement, hvor deltagerne skal have lidt at spise, er det bestemt ikke en dårlig idé at leje en foodtruck med pølser/hotdogs.

Du kan leje en foodtruck med pølser/hotdogs til blandt andet privatarrangementer og andre arrangementer.

Det kan for eksempel være til en børnefødselsdag eller en barnedåb, hvor familien skal kunne få en bid at spise.

Du kan også vælge at leje en foodtruck med pølser/hotdogs til at sørge for natmaden. Det kan for eksempel være til et bryllup eller en konfirmation. Det er en rigtig fed måde at afslutte en god fest på.

Hvis du står for at planlægge en byfest eller en fodboldturnering, vil en pølsevogn garanteret også være et stort hit.

Det kan også være, at du afholder et firmaarrangement. Det kan være alt fra en fest til en konference.

Dine gæster vil helt sikkert sætte pris på at sætte tænderne i en lækker pølse fremfor en kedelig og kold sandwich. Det er noget, som dine gæster vil huske på i lang tid.

Derfor bør du leje en foodtruck med pølser/hotdogs

Når du lejer en foodtruck med pølser/hotdogs, sparer du først og fremmest dig selv for en masse besvær. Du skal ikke selv stå for maden. Hvad enten det bare er en lille snack for at stille den værste sult eller natmad, så kræver det faktisk rigtig meget at lave mad. Normal catering er også en del dyrere end foodtrucks. Du sparer altså både tid og penge ved at leje en foodtruck med pølser/hotdogs.

Det betyder også, at du har mindre arbejde at lave til selve begivenheden. Du skal ikke hverken forberede mad eller stille mad frem. Personalet i madvognen sørger for alting. Når du booker en foodtruck med pølser/hotdogs, er du desuden også sikker på, at der ikke vil være noget opvask bagefter. Maden serveres med engangsservice, så du skal ikke bruge aftenen eller den efterfølgende morgen på at vaske op.

En foodtruck med pølser/hotdogs skaber også en helt speciel stemning. Det vil blive en meget mindre formel begivenhed. Dine gæster vil være langt mere afslappede og kan frit snakke med hinanden, da de nemt kan gå rundt med deres mad.

Alt det praktiske

På mange måder er det rigtig praktisk at leje en foodtruck med pølser/hotdogs. Der er meget få ting, som du skal sørge for at gøre.

Det vigtigste, som du skal have styr på, er, at der er nok plads til madvognen. Hvor meget plads den skal bruge afhænger af selve vognens størrelse. Husk dog at der også skal være nok plads til, at folk kan vente på deres mad.

Når du booker en foodtruck med pølser/hotdogs, betaler du en fast minimumspris. Den endelige pris varierer, da den afhænger af antal gæster. Det er nemlig ofte en kuvertpris.

Hvis du forventer rigtig mange gæster, kan det være en god idé at booke mere end en madvogn. Så behøver dine gæster nemlig ikke vente på deres mad i alt for lang tid.

Det anbefales desuden, at du kontakter udbyderen af madvognen i god tid, hvis nogle af dine gæster har specielle diæter.