Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lej en foodtruck med pølser og hotdogs til din fest

Skal du snart holde et arrangement, hvor du gerne vil tilbyde dine gæster lidt at spise? Hvorfor ikke leje en foodtruck med pølser/hotdogs? Det er da den perfekte løsning. Dine gæster vil få stillet den lille sult, mens du kan nyde arrangementet uden at skulle forberede mad. Her på siden kan du se hvor i Danmark du kan leje en foodtruck med pølser/hotdogs.

Server pølser og hotdogs til dit næste arrangement

Det vil altid falde i god jord at leje en pølsevogn, da stort enhver begivenhed ville gavne af den glæde, vi danskere får af ristede hotdogs. Uanset om det er en intim børnefødselsdag, en højtidelig barnedåb eller en storstilet familiefest, kan en foodtruck let imødekomme dine behov for et måltid som er sjovt, nostalgisk og praktisk til fest.

For større samfundsbegivenheder som byfester eller sportsbegivenheder, såsom en fodboldturnering, bliver en pølsevogn ofte midtpunktet for samvær og hygge, hvor deltagere og tilskuere kan nyde en hurtig og velsmagende snack. I en virksomhedskontekst kan tilføjelsen af en foodtruck med pølser opgradere ethvert firmaarrangement, fra team-building arrangementer til netværkskonferencer, og tilbyde en mere mindeværdig og tilfredsstillende spiseoplevelse sammenlignet med de traditionelle buffetmuligheder der ellers er fremtrædende i virksomheder.

Derfor bør du leje en foodtruck med pølser/hotdogs

Når du lejer en pølsevogn med pølser/hotdogs, sparer du først og fremmest dig selv for en masse besvær. Du skal ikke selv stå for maden. Hvad enten det bare er en lille snack for at stille den værste sult eller natmad, så kræver det faktisk rigtig meget at lave mad. Normal catering er også en del dyrere end foodtrucks. Du sparer altså både tid og penge ved at leje en foodtruck med pølser/hotdogs.

Det betyder også, at du har mindre arbejde at lave til selve begivenheden. Du skal ikke hverken forberede mad eller stille mad frem. Personalet i madvognen sørger for alting. Når du booker en foodtruck med pølser/hotdogs, er du desuden også sikker på, at der ikke vil være noget opvask bagefter. Maden serveres med engangsservice, så du skal ikke bruge aftenen eller den efterfølgende morgen på at vaske op.

En foodtruck med pølser/hotdogs skaber også en helt speciel stemning. Det vil blive en meget mindre formel begivenhed. Dine gæster vil være langt mere afslappede og kan frit snakke med hinanden, da de nemt kan gå rundt med deres mad.

Hvad skal jeg sørge for?

Det vigtigste, som du skal have styr på, er, at der er nok plads til madvognen. Hvor meget plads den skal bruge afhænger af selve vognens størrelse. Husk dog at der også skal være nok plads til, at folk kan vente på deres mad.  Det anbefales desuden, at du kontakter udbyderen af madvognen i god tid, hvis nogle af dine gæster har specielle diæter.

Pris for at leje af en pølsevogn

FoodTruck.dk tilbyder forskellige pølsevogne til leje, så du altid har flere tilbud at vælge mellem. Vores leverandørers priser er designet til at være transparente og inkluderer alt, hvad du behøver for at servere lækre, danske pølser direkte fra en charmerende pølsevogn.

Prisen på leje afhænger af flere faktorer, herunder varigheden af dit arrangement, din placering og om du selv betjener pølsevognen. Hvis i er rigtig mange mennesker, kan det være en god idé at leje flere food trucks. Alt dette kan du høre mere om ved at kontakte os. Vi stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi sikrer, at maden er af høj kvalitet og servicen er i top. Kontakt os for et skræddersyet tilbud, der matcher dine specifikke behov, og lad os gøre din begivenhed til noget helt særligt med en af Danmarks mest ikoniske madoplevelser.

Lej en pølsevogn med burger til

Som en del af vores standard-pakke vist længere oppe, følger der ikke burgere med til vores pølsevogn. Selvom det ikke normalt er en del af vores standardpakke, forstår vi, at hver begivenhed er unik, og et ønske om burgers har vi tit fået. Mod en yderligere betaling, kan du derfor tilføje saftige, velsmagende burgere til menuen, hvilket giver en mere alsidig spiseoplevelse for dine gæster. Denne mulighed er perfekt for dem, der søger andet end kun den klassiske danske hot dog. Hvis din begivenhed har andre ønsker i tanke, så lad os hjælpe dig med at skræddersy din pølsevognsoplevelse, så den passer præcis til dine ønsker og behov.