Mexico og Tacos Foodtrucks

Foodtrucks med mexikansk mad er en sikker vinder. Indhent tilbud idag!

Prøv også:

Taco Foodtrucks i København

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Hvad er mexicansk mad? 

Mexicansk – eller mexicansk – mad kan være rigtig meget forskelligt mad. En af de mest populære retter er helt sikkert tacos.

Generelt smager mexicansk mad rigtig kraftigt, på den lækreste måde. Der bliver brugt masser af friske ingredienser og smagsrige krydderier. Det kan for eksempel være spidskommen, chili og koriander. Når du lejer en food truck med mexicansk mad og tacos, vil du komme til at opleve alt det.

Taco food truck 

Tacos er helt simpelt en fyldt majstortilla. Den er dog ikke rullet sammen. I stedet ligger den fladt med fyldet ovenpå. Når du samler den op for at spise den, vil den automatisk blive formet som en halvcirkel.

Tacos kan blive fyldt med utrolig mange ting. I Danmark fylder vi ofte tacos med hakkekød. Det gør man dog ikke i Mexico. Der er det i stedet populært at fylde den med pulled pork, forskellige former for fisk eller stegt oksekød. Derudover er tacoen ofte toppet med salsa, friske løg og koriander. Til sidst kommer der lidt limesaft oven på. I Danmark er det desuden populært også at komme guacamole i den. Det er muligt også at finde en vegetarisk taco. Her er fyldet for eksempel ofte sorte bønner i stedet for kød.

Hvornår booker man en food truck?

Når man afholder events hvor man gerne vil overraske dine gæster, er en food truck en rigtig god ide. Her er der nemlig ikke særlig meget oprydning, du kan fokusere på dine gæster og ikke bruge tiden i køkkenet, sidst men ikke mindst er det nem mad og spise, samtidig med at det er rigtig lækkert. 

Når du lejer en en foodtruck med mexicansk mad og tacos, kan du hos os altid forvente at få serveret ægte mexicansk streetfood. I Danmark sker det, at der bliver lavet lidt om på internationale retter, så de smager mere dansk og velkendt. Dette vil du ikke komme ud for, hvis du lejer en food truck hos os. Det vil derfor være en kæmpe fornøjelse for dine gæster at opleve en mexicansk foodtruck til dit næste event. 

Der er mange events hvor en food truck kan være en god ide. Herunder 

  • Fødselsdasge 

  • Sommerfester 

  • Firmaarrangementer 

  • Natmad til fester 

  • Konfirmationer 

Og meget mere.

Så hvis du står og er lidt usikker på, hvad menuen skal stå på til dit næste event, ville en mexicansk food truck være en fremragende ide.

Derfor skal du booke en food truck 

Der er mange fordele ved at vælge en madvogn frem for andre former for catering.

Når du booker en madvogn, behøver du ikke bekymre dig om noget. Det eneste, du skal gøre, er at vise dem, hvor de skal holde, når de ankommer. Du behøver sandsynligvis ikke at hjælpe dem med noget undervejs, som det ofte er tilfældet med andre typer catering. Der er heller ingen bekymringer omkring tallerkener eller bestik, da dine gæster vil modtage paptallerkener og engangsbestik sammen med deres mad. Dette betyder også, at du undgår en stor opvask efter arrangementet.

Når du booker en madvogn, får du chancen for at slappe af og nyde festen på en helt anderledes måde. Det bliver ikke lige så stressende som ved andre arrangementer, hvor du normalt skulle tage ansvar for flere detaljer.

Lejer du en food truck med mexicansk mad og tacos, vil det tilføje en helt særlig stemning til dit arrangement. Det bliver mindre formelt og langt mere hyggeligt. Dine gæster vil slappe af på en helt anden måde og have mulighed for at spise, når de har lyst. Desuden kan de også dele et måltid med hvem som helst, da der ikke er faste pladser. Leder du efter andet end mexicansk? Vores platform tilbyder mad fra alle verdenshjørner, så om du er til kebab, thai, hot dogs eller argentinsk, så har vi en food truck der passer.

Ofte stillede spørgsmål

Her besvarer vi nogle af de grundlæggende spørgsmål omkring Mexico og Tacos Foodtrucks. Forhåbentlig kan de være en hjælp til at få afklaret nogle af de spørgsmål I har.

Hvad koster det at leje en food truck?

Prisen afhænger af mange ting, herunder menuen, varigheden af eventet og antallet af gæster. Indhent derfor altid tilbud fra de enkelte leverandører. Typisk er det en kombination af et opstartsgebyr, en per person pris + kørselsgebyr, der er afhængig af hvor i landet det er.

Fordele ved at leje en food truck?

Der er flere fordele ved at leje en food truck. Det er en nem mulighed for dig som er vært, da du ikke selv skal stå i køkkenet og lave mad, det står food trucken for. Der er heller ikke meget oprydning efter maden, da det er muligt at smide servicen ud efter brug. Du kan derfor have alt fokus på dine gæster, samtidig med at du serverer lækker mad til dem.

Hvad skal man have til rådighed for at kunne leje en food truck?

Det sted I synes vi skal stå, skal selvfølgelig være ryddet, så der er plads. Det skal også være muligt at trække noget strøm til vognen. Både mad, bestik, tallerkner sørger de for når i booker en mexicansk food truck. Alt efter hvilken løsning i vælger, så kan der være brug for adgang til el eller vand.

Kan jeg tilpasse menuen baseret på mine gæsters kostbehov?

Absolut! Vi forstår vigtigheden af at imødekomme diverse kostbehov. Menuen kan altid tilpasses til vegetarer, veganere og andre kostbehov. Husk altid at give besked om eventuelle specielle behov.