NYHED

Taco Therapy - En fiesta af smag!

Tid
2-0,25 timer
Deltagere
30+
Pris p.p. (Inkl. moms)
169-299 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
8.000 kr.
Sted (Inde/ude)
Århus og Østjylland
Kontakt Annoncøren

Om Taco Therapy 

Inspireret af glæden ved at skabe unikke smagsoplevelser, inviterer Taco Therapy dig med på en smagfuld rejse, der handler om at omfavne kreativitet og opdage forskellige smagsprofiler. Med en mission om at opnå den perfekte balance af smag i hver bid, begav vi os ud i utallige køkkeneksperimenter og smagsprøver. Resultatet? mundvandsfremkaldende taco-varianter designet til at efterlade dig med lyst til mere!

Hos Taco Therapy brænder vi for at levere uforglemmelige tacooplevelser i hele Jylland og på Fyn. Vi er stolte af at lave alt fra bunden med råvarer af høj kvalitet. Og lad os ikke glemme tortillaen! Vores tortillas steges på en pande lige inden servering, hvilket skaber en dejlig sprød tekstur, der tilføjer en ekstra dimension til vores tacos. Med vores foodtruck bringer vi festen til dit event, og selvom vi måske ikke er på gaderne i Mexico, garanterer vi en smagsoplevelse, der vil få dine smagsløg til at danse. Book os nu og gør dig klar til at opleve tacos, der sprudler af smag og er lavet med kærlighed!

Vi tilbyder følgende menu og tacos:

 • Birria Taco (slowcooked oksekød): Mørt braiseret oksekød med aromatiske krydderier, akkompagneret af forfriskende pico de gallo, cremet Gouda ost, krydret mojo verde, samt rå løg. Taco serveres med lime frisk koriander (valgfrit). Oplev en symfoni af smag, der vil transportere dig til hjertet af Mexico med hver eneste bid.

 • Pollo Crujiente Taco (sprød kylling) : Crispy kylling komplementeret af en dressing lavet af en blanding af friske tomater og krydderier. Toppet med livlig pico de gallo, et strejf af lime, snittet hvidkål, leverer denne taco en dejlig sprødhed og en eksplosion af lækre smagsnuancer.

 • Al Pastor Taco (pulled svinekød): Saftigt svinekød marineret i krydderier og tilberedt til perfektion, kombineret med mexicansk coleslaw, livlig pico de gallo, toppet med ananas og en cremet dressing. Al pastor serveres med lime og frisk koriander (valgfrit) 

Der er mlighed for at tilkøbe følgende tacos:

 • The Veggie Taco: Livlig piperade løg, pico de gallo, crispy vegansk "kylling", snittet hvidkål, et strejf af lime og frisk koriander (valgfrit) viser denne taco en harmonisk blanding af lækre smage. 

 • Tacos de Pescado - med lækker crispy fisk: Lækker og sprød paneret fisk komplementeret af en frisk og spicy mangosalsa, frisk grønt og cremet dressing af avocado. Toppet med livlig pico de gallo, et strejf af lime og snittet hvidkål.

Pris & Pakker

 • Standard Pakke: 169 kr. pr. kuvert.  Prisen dækker 3 fyldige tacos. 
 • Deluxe Pakke: 249 kr. pr. kuvert.  Prisen dækker All You Can Eat  i alle standard taco varianter. 
 • Premium Pakke: 299 kr. pr. kuvert.  Prisen dækker All You Can Eat  i alle standard tacos og lækre snacks. 
 • Børnepakke: fra 99 kr. pr. kuvert. Børnevenlig tacos og snacks. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

 

Praktisk 

 1. Der er en opstartspris/servicefee: 2500 kr. for at komme ud til jer, inkl. levering, transport, emballage, personale og foodtruck/vogn. Desuden er der tillæg ved natmad og ekstra serveringstid ud over de 2 timer. Indhent altid et konkret tilbud.
 2. Vi skal have adgang til strøm: 16A 
 3. Betaling: fakturering efter arrangementet eller straksoverførsel.  
 4. Serveringsvinduet er på 2 timer. Ekstra tid kan tilkøbes herunder.
 5. Vi kommer 1-2 timer før arrangementet for at sætte op og sørge for, at alt spiller!

 

 

 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Le Goût

Andre aktiviteter fra Le Goût