NYHED

Gourmet burger sliders af allerhøjeste kvalitet!

Tid
2+ timer
Deltagere
25+
Pris p.p. (Inkl. moms)
199-319 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
8.000 kr.
Sted (Inde/ude)
Århus og Østjylland
Kontakt Annoncøren

Om Le Gourmet Sliders 

Le Gourmet Sliders er et nyt koncept, der byder på en unik og lækker twist på den klassiske burger, med små/mini burgere af meget høj kvalitet, der er spækket med smag, kraft og nuancer. Hver bid er en eksplosion af smag og glæde. Sammensætningen af vores sliders menu er helt enkelt opstået ud fra vores egne opskrifter, erfaring og eksperimenter med råvarer med det formål at give dig en Woow-oplevelse og mindeværdige smagsoplevelse, og vi håber, at hver eneste bid vil få dig til at længes efter mere.

Menu & Pakker

Vi tilbyder følgende:

 • Deluxe Truffle Slider:  Denne saftige okse-slider er parret med krydret løgchutney, sprøde syltede agurker og cremet hvid cheddar. Serveret på ristet briochebolle med romainesalat og kombination af en rig hjemmerørt og trøffeldressing.

 • Crispy Caesar Chicken Slider: Inspireret af den elskede Caesar-salat er denne slider en symfoni af smage: perfekt stegt kylling med hjemmelavet Caesar-dressing, sprød romainesalat og et generøst drys af Parmigiano Reggiano.

 • Confit Duck Slider: En hyldest til det franske køkken, viser denne slider kunsten med andeconfit og kombinerer udvalgte gourmet-salater, en cremet Dijon-dressing, krydret ravigotesauce og syltede agurker.

 • Veggie Slider: Vi kan efter bestilling lave vores gourmet veggie slider, der er baseret på en platebaseret bøf og friskt økologisk grønt!

Vi har mulighed for at imødekomme særlige kostbehov.

Pris

 • Standard Pakke: 199 kr. pr. kuvert.  Prisen dækker 3 fyldige sliders, sprøde pommes frites og fri dip.
 • Deluxe Pakke: 249 kr. pr. kuvert.  Prisen dækker All You Can Eat  i sliders, sprøde pommes frites og fri dip.
 • Premium Pakke: 319 kr. pr. kuvert.  Prisen dækker All You Can Eat  i sliders, sprøde pommes frites, fri SNACKS og fri dip.
 • Børnepakke: fra 89 kr. pr. kuvert. Mulighed for børnevenlige sliders. Kontakt os for et skræddersyet tilbud. 

Praktisk 

 1. Der er en opstartspris: 2500 kr. for at komme ud til jer, inkl. levering, transport, emballage, personale og opsætning. Desuden er der tillæg ved natmad og ekstra serveringstid ud over de 2 timer, samt kørsel hvis det er meget langt væk fra Århus. Indhent altid et konkret tilbud.
 2. Vi skal have adgang til strøm: 16A eller 32A (fem-benet CEE stik) og almindelig 230V 
 3. Betaling: fakturering efter arrangementet, MobilePay eller straksoverførsel.  
 4. Serveringsvinduet er på 2 timer. Ekstra tid kan tilkøbes herunder.
 5. Vi kommer 1-2 timer før arrangementet for at sætte op og sørge for, at alt spiller!

Book os til dit event og giv dine gæster en burgeroplevelse lavet med de fineste ingredienser og sprængfyldt med unikke smag og teksturer.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Le Goût

Andre aktiviteter fra Le Goût