Curly Burger foodtruck

Tid
1-10 timer
Deltagere
40+
Pris p.p. (Inkl. moms)
130-289 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
8.000 kr.
Sted (Inde/ude)
København & Sjælland
Kontakt Annoncøren

Den originale Curly Burger

Når man har været i Streetfood industrien siden 2018, mener ejeren af Curly Burger, Asger, at vide en ting eller to om at servere et snasket og lækkert måltid mad på “gadeplan”, uden at gå på kompromis med smag, koncept og kvalitet.

Ideen er nemlig simpel: Hold menuen smal, lær at mestre kunsten, og fokusér derudfra på smag og kvalitet. Burgers er ikke nødvendigvis hjertekirurgi, men for at opnå det bedste resulter, kræves det, at der er et vist kendskab til de rette og bedste råvare, og en god del passion og kærlighed til emnet.

Hos Curly Burger kan du frit vælge mellem vores elskede Oklahoma style onion burger, af dansk kvæg, med eller uden cheddarost, vores saftige crispy chicken burger, eller en smagfuld veggieburger, der ikke skuffer.

Uanset hvilken du vælger, vil herligheden komme i en økologisk potato buttermilk bun, de bedste på markedet, med blandt andet tygge, knasende pickles, og vores egen dressing “Sovsen”.

Priser

Vores burgers koster 90,- stykket, og nydes bedst med en portion sprøde fritter med dip, til en merpris på 45,- stykket.

Ad libitum prisen lyder på 289,- pr. næse. Her kan der vælges mellem okse og/eller veggieburgers, med dertilhørende pommes/dyppelse.

Glutenfrit alternativ koster 10,- ekstra pr. burger.

Prisen inkluderer 2 timers servering. Herudover koster det 500 kr. per time.

Opstartsgebyr:

2500,- i hovedstadsområdet

3500,- på resten af Sjælland

5000,- på den anden side af Storebælt

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Asger fra Curly Burger