Burgere og SLIDERS - Pulled pork, okse, Veggie og Crispy chicken - tilvalg af fritter, salater samt desserter

Tid
2-6 timer
Deltagere
35 - 200
Pris p.p. (Inkl. moms)
120-195 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
2.000 kr.
Sted (Udenfor)
Hele Sjælland
Kontakt Annoncøren

Mød FutTråk - dit lokale køkken på hjul! 🚚🥗🍔

Vi serverer autentiske og velsmagende retter, der inspirerer og imponerer dine smagsløg. Vores Madkoncepter spender fra een Burger pr person til 'All you can Eat' med valg af 2-3 forskellige Burger varianter. Du kan tilvælge friske salater og Pommes Frites og dressing  i kommentar feltet. Pommes Frites koster 40 kr pr person og salater 45 kr. SLIDERS er også meget lækre og lidt mere eksklusive til fester som Brylupper, Konfirmationer, runde fødselsdage mm. 

Fra friske salater og saftige burgere til vores signatur street food-kreationer, ønsker vi at give dig en unik og mindeværdig spiseoplevelse, hvor end vi er parkeret.

Vi er dedikerede til at arbejde med lokale producenter for at sikre, at vi bruger de bedste, friskeste og mest bæredygtige ingredienser. Vi tager os tid til at skabe en menu, der afspejler vores passion for kvalitet og variation, med muligheder for enhver smag, herunder vegetariske, glutenfri og veganske valg.

I hjertet af vores food truck er et ønske om at skabe et fællesskab omkring mad. Vi elsker at deltage i lokale arrangementer, markeder og festivaler, hvor vi kan møde og engagere os med vores fantastiske kunder. Følg os på FB og LinkedIn for at holde øje med opdatering på menuer og placeringer.

Så tag plads ved FutTråk, og lad os tage dig med på et kulinarisk eventyr, hvor vi sammen fejrer smagen og glæden ved god mad! 🌯🍲🍜🍩

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Futtråk