NYHED

Kaffevogn inkl. kolde drikke og sødt

Tid
1+ time
Mindstepris (Inkl. moms)
1.875 kr.
Sted
Hele Sjælland
Kontakt Annoncøren

Kaffespecialiteter til dit firma- eller privatevent

Den Grønne Bønne er en mobil kaffevogn der har fokus på god service, god kvalitet og bæredygtighed. Vi er en familie virksomhed der beskæftiger hele familien og som er drevet ud fra ønsket om at være sammen om at skabe oplevelser for andre og os selv. Vi har mange årserfaring fra servicefag og alle været på barista kursus.

Slip for al besværet

Skal du holde et privat eller firmaevent er vi det perfekte valg til at stå for din kaffeservering. Vores vogn er 100% elektrisk og 100% uafhængig af tilslutning og derfor kan vi stå lige hvor det passer dig. Med 2 uddannede baristaer er vores kapacitet på omkring 100 kopper kaffe i timen. Skal der være ekstra kapacitet, har vi et stort udstyr lager og kan for eksempel tage kaffemaskiner til filterkaffe med og udvide kapaciteten yderligere (kræver adgang til 230 V). Kort sagt du slipper for at tænke på kaffeservering og får en god og professionel service med høj kapacitet.

Varm, koldt og sødt, vi har det hele

Kaffen er selvfølgelig vores passion og specialitet, men vi har en stor og alsidig menu som også dækker Te, Varm Kakao med Skumfiduser, Limonader og til Jul varm Gløgg. Alle vores produkter er høj kvalitet og hvor muligt benytter vi os altid af økologisk certificeret produkter. Til morgen-, eftermiddags- og julearrangementer har vi også erfaring og udstyr til at udbygge menuen med croissanter, muffins og cookies samt det store jule setup med alsidig æbleskive menu og kandiseret æbler. Om sommeren kan vi tilbyde hjemmelavet Iste og Iskaffe samt et lækkert udvalg af limonader. Vi er ikke bundet af nogen faste leverandører og derfor kan vi i høj grad imødekomme eventuelle ønsker som du måtte have til menu eller råvare – kort sagt, kun fantasien sætter grænser.

Vi kommer med det hele

Du kan trygt overlade hele ansvaret til os, vi medbringer alt hvad der er nødvendigt til at lave en professionel service af høj standard. Og alle vores engangsservice er fra ansvarlige og fuldt nedbrydelige kilder.

Priser og det praktiske

For at sikre den bedste oplevelse er det vigtigt at vi koordinerer før, under og efter dit event! Derfor kan du altid forvente at være i telefonisk kontakt med os før vi ankommer så vi ved du får den bedste oplevelse.

Vores kaffebil og baristaer kommer ca. én time før dit event starter, stille op og koordinerer eventuelle specielle ønsker du måtte have.

God service og gode råvare skal ikke koste en formue, derfor har vi fokus på at vores priser er konkurrencedygtige. Vi starter derfor med 1.875,- kr. for en time ad libitum af varm kaffe og te, mens næste time koster kun 1.500,- kr. ekstra per time. Ønsker du to baristaer eller at vi tager noget af alle vores andre lækre vare med, så skriv til os og vi udregner et specifikt tilbud efter dine ønsker.

 

Vi glæder os til at møde dig.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Den Grønne Bønne

Kategori