Bærdygtige kaffe- og te specialiteter, crepes & andre lækkerier

Tid
1-48 timer
Deltagere
25 - 500
Mindstepris (Inkl. moms)
1.500 kr.
Sted (Inde/ude)
Hele Sjælland
Kontakt Annoncøren

Bæredygtighed, friske råvare og god service!

Den Grønne Bønne er en mobil foodtruck virksomhed der har fokus på bæredygtighed, friske råvare og god service. Vi er en familie virksomhed der beskæftiger hele familien og som er drevet ud fra ønsket om at være sammen om at skabe gode eventoplevelser for andre. Vores base er vores mobile kaffe ”tuk” men vi laver mange forskellige typer af madevents til alle sæsoner. Vi har mange årserfaring fra servicefag og alle været på barista kursus.

Slip for al besværet

Skal du holde et privat- eller firmaevent, festival eller marked så er vi det perfekte valg til at stå for din kaffeservering, pandekager eller måske gløgg og æbleskiver. Med et team af uddannede baristaer er vores kapacitet på ca. 240 kopper kaffe, 60 pandekager eller over 500 æbleskiver i timen. Skal der være ekstra kapacitet, har vi et stort udstyrslager og kan for eksempel tage kaffe og kakaomaskiner med og udvide kapaciteten yderligere (kræver adgang til 230 V). Kort sagt du slipper for at tænke på al besværet og får en god og professionel service med høj kapacitet.

Varm, koldt og sødt, vi kan lidt af det hele

Kaffen er selvfølgelig vores passion og specialitet, men vi har en stor og alsidig menu som også dækker Te, Varm Kakao med Skumfiduser, Limonader. Til Jul laver vi varm Gløgg og æbleskiver i forskellige varianter og til fastelavn lækre og farverige fastelavnsboller. Vi kan også rulle vores flotte pandekagecykel ud. Alle vores produkter er af høj kvalitet og hvor muligt benytter vi os altid af økologisk certificeret produkter. Vi har også erfaring med croissanter, muffins eller måske petit fours til en reception? Til vinter laver vi kandiseret æbler og om sommeren kan vi tilbyde hjemmelavet Iste og Iskaffe. Vi er ikke bundet af nogen faste leverandører og derfor kan vi i høj grad imødekomme eventuelle ønsker som du måtte have til menu eller råvare – kort sagt, kun fantasien sætter grænser.

Vi kommer med det hele

Du kan trygt overlade hele ansvaret til os, vi medbringer alt hvad der er nødvendigt til at lave en professionel service af høj standard. Og alle vores engangsservice er fra ansvarlige og fuldt nedbrydelige kilder.

Kaffe "tuk", kaffedisk eller crepescykel

Vi kan tilbyde at komme både i den kalssiske kaffe "tuk" som er eldrevet og derfor perfekt til også at komme indenfor. Vi har også en flot kaffedisk som med sine mål på bare 70x170 cm kan komme ind næsten overalt, og især er perfekt til en indendørs barista oplevelse. Vores crepes serverer vi fra vores flotte pandekage cykel.

Priser og det praktiske

For at sikre den bedste oplevelse er det vigtigt at vi koordinerer før, under og efter dit event! Derfor kan du altid forvente at være i kontakt med os før vi ankommer så vi ved du får den bedste oplevelse. Vi kommer i god tid før dit event starter, stille op og koordinerer eventuelle specielle ønsker du måtte have.

Fokus på tilpasning

Hvis der er noget vi har lært så er det at ingen events er ens og derfor tilpasser vi altid vores priser til dine ønsker. Men god service og gode råvare skal ikke koste en formue, derfor har vi fokus på at vores priser er konkurrencedygtige. Vi starter derfor med 1.875,- kr. for en time ad libitum af varm kaffe og te. Men skriv til os, så udregner vi et specifikt tilbud efter dine ønsker.

Vi glæder os til at møde dig.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Den Grønne Bønne

Andre aktiviteter fra Den Grønne Bønne