Plantebaserede burgere

Tid
1+ time
Deltagere
35+
Pris p.p. (Inkl. moms)
85-195 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
10.000 kr.
Sted (Inde/ude)
Hele Sjælland
Kontakt Annoncøren

🌱 Planteslagternes Foodtruck - Fordi Grønt Er Godt! 🌱

Drømmer du om at tilføre noget grønt, lækkert og bæredygtigt til dit næste event? Lad Planteslagterne gøre det nemt for dig!

Hvad Tilbyder Vi?

Lækker Street Food: Mærk smagen af sommer med vores velsmagende burgere, knasende fritter eller forfriskende små anretninger. Perfekt til enhver konference eller reception.

Buffet Med Et Twist: Nyd en buffet som ingen anden, fyldt med sæsonens friskeste råvarer. Ideel til enhver festlig lejlighed!

Enhver Lejlighed

Fra den store festival til din fætters konfirmation, vi er klar til at forvandle din event med en smagsoplevelse, der giver mening og mindeværdige øjeblikke.

Mere End Bare Mad

Når du booker vores foodtruck, er du med til at gøre en forskel. Alt overskud går direkte til et essentielt uddannelsesprojekt. Unge mellem 13-18 år får muligheden for at blive undervist i klima, miljø og madkundskab, i samarbejde med Grøn.org og med støtte fra Undervisningsministeriet. Din fest kan gøre en forskel for fremtiden!

Pris og Område

Startpris: 1.875.- kr. inkl. moms.
Kuvertpriser: Fra 85.- kr. til 195.- kr.
Minimumspris: 10.000.- kr. (inkl. opstart + minimum antal kuverter).
Leveringsområde: Primært Sjælland. (Transportomkostninger: 6.- kr. inkl. moms pr. kilometer).

Er du klar til at gøre din næste begivenhed uforglemmelig og samtidig støtte en god sag? 🌿 Book Planteslagternes foodtruck nu!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Planteslagterne