NYHED

DEN GRØNNE BØNNE - Æbleskiver, Gløgg, Varm Chokolade og Kandiseret Æbler

Tid
2-12 timer
Deltagere
10 - 1500
Mindstepris (Inkl. moms)
1.875 kr.
Sted (Inde/ude)
Hele Sjælland
Kontakt Annoncøren

God stemning, friske råvare og høj service!

Den Grønne Bønne er en mobil foodtruck virksomhed hvir vi har fokus på at skabe god stemning for vores gæster, råvare af god kvalitet og høj service. Vi er en familie virksomhed der er drevet af Kathrine og Jesper og som er drevet ud fra ønsket om at være sammen om at skabe gode eventoplevelser for andre. Vi tilbyder en lang rækker forskellige produkter for vores kunder som er nøje tilpasset sæsonnen!

Slip for al besværet

Skal du holde et julemarked,  privat- eller firmaevent, så er vi det perfekte valg til at stå for hjemmelavet æbleskiver, gløgg, varm chokolade og kandiseret æbler. Vi kommer med uddannet personale som er vant til at servere for store såvel som små events. Vores professionelle udstyr og store erfaring. Kort sagt du slipper for al besværet. Det meste af vores udstry kører uafhængigt af strøm, men er der brug for større kaacitet kan vi måske have brug for adgang til 230 V. Vi har kapacitet til at servere fra 10 til 1500 mennesker, ingen opgave er for stor eller lille. 

Varm, koldt og sødt, vi kan lidt af det hele

Vores æbleskiver laves på gammeldags facon, i vores special producerede pander på den originale måde og vendes med strikkepinde. Vi tilbyder et bredt udvalg tilbehør fra det helt klassiske til det mere moderne, nyd for eksempel dine æbleskiver med flormelis og syltetøj eller med revet æble og kanelsukker. Vi tilbyder derudover et bredt udvalg af varme drikke. vi har gløgg både med og uden alkohol, klassisk rød eller hvid æble. Vi har derudover varm chokolade med flødeskum eller skumfiduser samt kandiseret æbler. Ønsker du noget særligt på menuen? Så sig til vi er her for at hjælpe og kun fantasien sætter grænser. 

Vi kommer med det hele

Du kan trygt overlade hele ansvaret til os, vi medbringer alt hvad der er nødvendigt til at lave en professionel service af høj standard. Og alle vores engangsservice er fra ansvarlige og fuldt nedbrydelige kilder.

Priser og det praktiske

For at sikre den bedste oplevelse er det vigtigt at vi koordinerer før, under og efter dit event! Derfor kan du altid forvente at være i kontakt med os før vi ankommer så vi ved du får den bedste oplevelse. Vi kommer i god tid før dit event starter, stille op og koordinerer eventuelle specielle ønsker du måtte have.

Fokus på tilpasning

Hvis der er noget vi har lært så er det at ingen events er ens og derfor tilpasser vi altid vores priser til dine ønsker. Men god service og gode råvare skal ikke koste en formue, derfor har vi fokus på at vores priser er konkurrencedygtige. Alle events er noget særligt så skriv til os, så udregner vi et specifikt tilbud efter dine ønsker.

Vi glæder os til at møde dig!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Den Grønne Bønne

Den Grønne Bønne:
Den Grønne Bønne Tlf nr.
20 20 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via foodtruck.dk

Andre aktiviteter fra Den Grønne Bønne