Jylland

Vælg kategori

Vis alle
burger
helstegt pattegris
pandekager
kaffevogne
thai
pita
græsk
tacos
hotdogs
kebab
is og dessert
fish'n'chips
brændte mandler
vegetarisk
jul
churros
pizza

Byer i Jylland

Book en foodtruck i Jylland

Jylland er fyldt med gode cateringtilbud. Vi forslår, at du booker en foodtruck i Jylland til dit næste arrangement. Det er nemlig let, billigt og hammerlækkert! Mangler du inspiration? Så læs med her. Vi har nemlig samlet de bedste foodtruck tilbud i hele Jylland. Se det store udvalg af madvogne i hele Jylland her på siden.

Hvorfor er foodtrucks fede?

Foodtrucks er fede, fordi de serverer lækker mad uden, at det kræver en helt masse arbejde fra din side af.

Du skal hverken udarbejde en menu, tilberede maden eller rydde op efter den. Det kan altså ikke blive meget nemmere. Personalet vil sørge for alt madlavningen og oprydningen. Dine gæster vil komme til at bruge engangsservice, så du er sikret ingen opvask. Du skal bare være til stede, når madvognen ankommer, så du kan vise dem, hvor de skal holde. Herefter kan du altså slappe helt af og i stedet bruge tid sammen med dine gæster.

Det er dog mindst lige så fedt for dine gæster, som det er for dig. Dine gæster kan nemlig også nyde hinandens selskab til fulde. Der vil ikke være en fast spisetid, hvor de skal sætte sig til bords. I stedet for kan de færdiggøre deres samtaler og spise, når det passer dem bedst. Det betyder også, at de kan sidde og spise lige præcis, hvor de gerne vil, samt sammen med dem de helst vil spise med.

Der er altså ikke nogen grund til, at du ikke skal booke en foodtruck i Jylland.

Book en foodtruck i Jylland til både privat- og virksomhedsarrangementer

Du kan leje en madvogn til alle slags arrangementer. Det er kun din fantasi, som sætter grænser.

En foodtruck er med til at gøre en fest mere uformel og hyggelig. De bliver derfor brugt flittigt til privatarrangementer såsom fødselsdage og havefester. Det er en let måde at sørge for mad til en masse mennesker på – og det er selvfølgelig lækker mad. Book en foodtruck i Jylland til enten frokost eller aftensmad.

Hvis du holder en meget formel fest, men stadig gerne vil booke en foodtruck i Jylland, er det ikke umuligt. Vi foreslår, at du booker en madvogn til at servere natmad i stedet for frokost eller aftensmad. Når klokken slår tolv, vil festen formentligt være mindre formel, og en hyggelig madvogn vil passer perfekt ind.

Du kan selvfølgelig også booke en foodtruck i Jylland til andre arrangementer. Det kan for eksempel være til en vejfest, hvor hele vejen går sammen om at betale for den. Det er lækkert og nemt.

Vi tilbyder dog også udleje af madvogne til firmafester. Det kan være en helt normal sommerafslutning eller en jubilæumsfest. En ting er helt sikkert: dine medarbejdere vil elske at få mad fra en foodtruck.

Vælg lige den mad som du gerne vil have

Du behøver ikke bekymre dig, om hvorvidt du kan finde en madvogn, som serverer mad, som du godt kan lide. Der findes nemlig rigtig mange forskellige madvogne, så du kan praktisk talt vælge lige netop den mad, som du gerne vil have. Så bliver det altså ikke bedre.

Vil du for eksempel gerne have mad, som stammer fra et bestemt land? Så bør det ikke være et problem. Det kan for eksempel være Argentina, Amerika eller Italien.

Du kan også vælge en madvogn, som serverer en specifik ret. Det kan være alt fra burgers til pasta.

Hvis du har svært ved at vælge mellem alle mulighederne, kan du selvfølgelig booke mere end en madvogn. Det kan for eksempel være en fordel, hvis det er en stor fest, som du holder. Så er du nemlig sikker på, at folk ikke står i kø i for lang tid.

Alt det du bør vide

Du ved allerede, at du nærmest ikke skal løfte en finger, hvis du booker en foodtruck i Jylland. Du skal bare vise dem derhen, hvor de skal parkere. Det er dog vigtigt, at de har et ordentligt sted at holde. Det er nemlig her, at dine gæster skal hen og hente maden. Sørg for at der er nok plads til selve vognen, og det er et hyggeligt område for dine gæster. Det kan være en god idé at sætte nogle borde og bænke tæt på, så de kan sidde der og spise.

Derudover skal du være opmærksom på, at prisen varierer. Det er en fast minimumspris, men den endelige pris afhænger af antal gæster. Der er ofte en fast kuvertpris. Dog kan der være mulighed for gode rabatter, hvis du har rigtig mange gæster.

Du skal også vide, at det ikke er sikkert, at en madvogn kan tilpasse menuen efter specielle diæter eller allergier. De vil dog ofte rigtig gerne prøve. Kontakt derfor udbyderen hurtigst muligt, når du kender til eventuelle madallergier eller lignende.