Århus

Find din foodtruck til din næste event i Århus her.

Vælg kategori

Vis alle
burger
helstegt pattegris
pandekager
kaffevogne
thai
pita
græsk
tacos
hotdogs
kebab
is og dessert
fish'n'chips
brændte mandler
vegetarisk
jul
churros
pizza

Andre steder i nærheden af Århus

Book en foodtruck i Århus

Skal du finde catering til din næste fest? Hvorfor ikke vælge at booke en foodtruck i Århus? Det er dejlig nemt, samtidig med at det er utrolig lækkert. Vi har samlet alle de bedste udbydere af foodtrucks i Århus lige her på siden. Så bliver det vist ikke nemmere!

Hvorfor skal jeg booke en foodtruck i Århus?

Hvis du gerne vil holde en hyggelig og uformel fest, er en madvogn vejen frem. Den giver nemlig dine gæster mulighed for at lære hinanden at kende under naturlige omstændigheder. De skal ikke sidde ved bord med nogle, som de ikke snakker særlig godt med i flere timer. I stedet kan de selv vælge, hvornår de spiser, og hvem de spiser sammen med. Det tilfører festen en helt speciel stemning. Det er garanteret en fest, som dine gæster vil huske tilbage på med et smil på læben.

Når du booker en foodtruck i Århus, går du desuden slet ikke på kompromis med kvaliteten. Maden er altid virkelig lækker. Streetfood er altid lidt rustikt, og det er kun med til at gøre atmosfæren mere hyggelig. Det giver også dine gæster muligheden for at prøve mad, som de måske ellers ikke ville have prøvet.

Den største fordel er måske, at du ikke selv skal ligge en masse arbejde i at sørge for maden. Du skal ikke selv lave maden, og du behøver heller ikke bruge lang tid på at diskutere menuen med nogle kokke. Det er nemt at booke en foodtruck i Århus. De vil sørge for det hele.

Kan jeg booke en foodtruck i Århus til alle slags events?

En foodtruck passer til nærmest alle slags events – det kommer nemlig helt an på, hvilken slags fest du gerne vil holde.

Det er meget normalt at booke en foodtruck i Århus til en privatfest. Det kan være alt fra en havefest til en rund fødselsdag. En madvogn er med til at gøre festen helt unik. Det er som sagt op til folk selv, hvornår de gerne vil spise, og det betyder også, at festen automatisk bliver mindre formel. I stedet er der masser af plads til hygge og snak. Det er ofte meget rart, at folk ikke skal sidde ned og spise samtidigt. Det betyder for eksempel, at du ikke skal sørge for faste siddepladser og pænt opdækkede borde. Lad i stedet folk finde deres egen plads. Det betyder også, at eventuelle børn ikke er tvunget til at sidde stille i flere timer. I stedet kan de løbe rundt og lege.

Du kan også booke en foodtruck i Aarhus, hvis du holder et firmaarrangement. Det kan for eksempel være til en sommerafslutning eller julefesten. Det giver nemlig dine medarbejdere muligheden for at snakke med nogle af deres kollegaer, som de ikke har snakket så meget med i løbet af året.

Vælg mellem forskellige foodtrucks

Det er blevet mere og mere populært at booke en foodtruck i Aarhus de seneste par år. Derfor findes der nu også et væld af forskellige foodtrucks, som du kan vælge i mellem. Det kan måske godt være svært at vælge en bestemt madvogn, da de alle sammen er virkelig lækre. I det tilfælde kan du sagtens leje mere end en foodtruck. Det er eksempelvis en god idé, hvis du holder et stort arrangement.

Hvis du gerne vil have nogle forskellige retter at vælge imellem, kan det være en fordel at booke en madvogn, som tilbyder mad fra et bestemt land. Vælger du for eksempel en madvogn, som laver mad fra Argentina, kan du blandt andet forvente empanadas. Det er fyldt brød, som ofte er stegt i af olie.

Hvis du helst ikke vil overrasket med maden, kan du i stedet vælge en madvogn, som er specialiseret i en bestemt madtype. Det kan være alt fra pandekager til burgers. Nogle gange vil madvognen lave forskellige variationer af den samme ret. Hvis de laver pandekager, kan du for eksempel vælge mellem forskelligt fyld.

Udvalget af foodtrucks varierer dog, da vi hele tiden opdaterer det. Du kan altid se det fulde udvalg af foodtrucks i Århus her på siden.

Godt at vide inden du booker

Det er let at booke en foodtruck i Århus. Der er dog nogle ting, som er gode at vide inden.

Når du booker en foodtruck i Århus, sørger de for langt de fleste ting. Der vil ikke være noget opvask, som du skal tage dig af bagefter, og de vil også ofte tage alt skraldet med. De er altså meget selvkørende. Det er dog vigtigt, at der er plads nok til vognen. Hvor meget plads, de skal bruge, afhænger selvfølgelig af vognen størrelse. Det er dog en meget god idé at regne med, at de i hvert fald skal bruge et område på 2x6 meter.

Derudover skal du være opmærksom på, at prisen varierer. Den er nemlig sat efter, hvor mange kuverter du køber. Du kan, når du indhenter et uforpligtende tilbud, oplyse antal gæster og derved få prisen at vide.